MarktPlaza

[Reliure Georges Cours] L’Idylle Venitienne 1945 Soulages

147x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Soulages, Gabriel. L’Idylle Venitienne. Paris: Les Presses de la Cité, MCMXLV (1945). 116, (8) blz. Formaat circa 24,8 cm, gewicht ongeveer 1 kg.
Fraaie blauwe marokijnen leren band door Georges Cours (voorin met letters in goudopdruk onderaan binnenzijde voorplat gemarkeerd). Band met ingelegd leer in diverse kleuren en versieringen in goudopdruk. Op voorplat een gondola in Venetië en op de achterzijde een meeuw boven water. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Met gemarmerde schutbladen in witte, blauwen en rode tinten met goudopdruk er doorheen. Originele kaften inclusief rug mee ingebonden. Voorzien van een met gemarmerd papier beklede slipcase.
Uitgegeven in een gelimiteerde genummerde oplage van 500 exemplaren plus tien exemplaren hors commerce. Dit is nummer 225. Gedrukt op Vélin pur chiffon de Lana. 
Met veel illustraties in kleur door Jean Traynier. Papier vertoont impressie van het drukproces waarbij kennelijk de illustraties tegelijktijdig met de tekst is gedrukt. Band in goede staat, boekblok compleet en in goede staat. Voorin enkele inscripties in inkt op blanco bladzijde. Slipcase met slijtageplekken.
Fraai ingebonden exemplaar, met deze band dus uniek. Referentienummer 11452.

500 euro (q)

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,70 euro Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.