Reis door de Chakra's een oefenboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Reis door de Chakra's een oefenboek
Auteur: Anodea Judith Selene Vega
Co-auteur: Selene Vega
Nederlands
Paperback
2e druk 1995
299 pagina's
21x25 cm
Randjes geschonden en ezelsoortjes, boek gesloten randen beetje beduimeld

Anodea Judith schreef Chakra-werkboek, waarin zij de energiecentra met al hun psycho-fysiologische functies en de betreffende eigenschappen beschreef. In dat boek gaf zij aan dat de theoretische uiteenzettingen over chakra's de functie van een landkaart hebben: pas met behulp van oefeningen kan de reis echt beginnen. Met deze uitgave kan de theorie in praktijk worden gebracht. 
In Reis door de chakra's nemen Anodea Judith en haar collega Selene Vega juist oefeningen als uitgangspunt om de chakra's te leren kennen en er dus doelgericht mee te kunnen werken. Het boek valt uiteen in zeven delen, corresponderend met de zeven hoofdchakra's. Voor iedere chakra hebben de auteurs een serie oefeningen opgezet op het gebied van onder andere yoga, meditatie, dans en bio-energetica. Met behulp van deze oefeningen kan de lezer zelf actief werken aan persoonlijke groei en transformatie. 
De technieken zijn door en door getest tijdens de cursussen die Judith en Vega al jaren geven. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die de reis door de chakra's wil ervaren. 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.