Race- en toerfietsen - Bert Alfrink

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1980, 111 blz. met zwart/wit foto's en tekeningetjes.  Inclusief tabellenkaart. Randen kaft sleets, hoekjes kaft 'gekneusd', naamstempel op schutblad. Verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D38]

In Europa rijden inmiddels vele miljoenen lichte en sportieve fietsen om te trimmen, te toeren of te racen. Over het algemeen levert het fietsen zelf geen problemen op. Wanneer echter de technische aspecten van de fiets aan de orde komen, stuiten we nog op veel onwetendheid, om het woord onkunde maar niet te gebruiken. In dit boek bekijkt de schrijver, zelf oud-wielrenner, de moderne race- en toerfiets van dichtbij. Aan de hand van een logisch opgezette tekst en vele tekeningen en foto's maakt hij de lezer wegwijs in da technische aspecten van de fiets. Hoe maakt men een fiets en welke materialen gebruiken de fabrikanten? Constructie details gezien met .een kennersoog. Wat maakt een fiets goed en wat maakt een betere fiets duurder? Vanzelfsprekend vergeet de schrijver de maten van de fiets niet. Hoe groot moet uw fiets zijn en wat zijn de criteria daarvoor? Immers, of uw fiets de juiste afmetingen heeft is in hoge mate bepalend voor het plezier dat u eraan beleeft. De bijgevoegde tabellenkaart geeft u de mogelijkheid de juiste grootte van versnelling en verzet snel af te lezen; ook onderweg ! Met de vele tips en suggesties voor het juiste onderhoud is dit boek de leid raad voor optimaal gebruik van uw moderne race- of tourfiets. 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.