PS3 Game *** LOST PLANET *** Extreme Condition

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele PS3 Game


Op een Lost Planet moet je vechten om te overleven, terwijl je zint op wraak.


Flarden herinneringen schieten door je hoofd heen...Green Eye...je vader...die dood op de grond ligt. Deze beelden blijven je achtervolgen. Maar er is nu geen tijd om alles rustig te overdenken. De Akrid vallen aan! Het is tijd geworden om actie te ondernemen. Neem wraak voor wat je vader is aangedaan en bescherm wat er nog over is van de mensheid. Ga op zoek naar warmte-energie en bied weerstand aan de dreiging van de Akrid. Je lostbestemming zal zich langzaam aftekenen op deze afgelegen planeet...


* Barre omstandigheden: Vecht tegen vijanden en natuurkrachten. Verzamel warmte-energie van de vijanden die je uitschakelt en blijf doden, zodat je lichaamstemperatuur niet daalt.
* Overlevingspakket: Versla de Akrid door gebruik te maken van een keur aan wapens en Vital Suits, die opgewaardeerd kunnen worden tot snelle voertuigen en zware tanks.
* Bundel je krachten: Behalve de 12 spectaculaire single-playermissies, kun je het gevecht om te overleven ook online aangaan met unieke speltypen voor 16 spelers.


PLUS als BONUS: nieuwe speelbare personages die je beschikbaar kunt maken


actie/shooter
1 speler
network spelers 2-16
16+


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.