Professionele bedrijfscommunicatie - Henk van Ommen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1995 3e druk, 307 blz. Met zwart/wit foto's. Hoekjes kaft (licht) gekneusd, vouwspoortje in rug kaft; verder in goede staat. Isbn 9789001664060. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [338]

Professionele bedrijfscommunicatie geeft antwoord op de vraag hoe u in tekst en beeld de mogelijkheden van een gedrukt medium volledig uitbuit. Het gedrukte woord is nog altijd voertuig nummer één in de bedrijfscommunicatie. De belangrijkste bedrijfsmedia komen aan bod: brief, circulaire, folder, brochure, direct mailing, advertentie, advertorial, bedrijfsblad, persbericht en jaarverslag. De auteurs ontleden ze nauwkeurig, waardoor u de vele nuances leert kennen. Voor elk medium beschrijven ze hoe conceptontwikkeling en tekstschrijven feitelijk verlopen. Zoals u van een handboek mug verwachten, zet Professionele bedrijfscommunicatie ook de basisprincipes van tekstschrijven op een rij. U vindt aparte hoofdstukken over de blokkendoosmethode, binnenkomers, beeldreductie, schrijven met voort. De praktijk is prominent aanwezig in de vele concrete voorbeelden. Alle principes en toepassingen zijn daarin uitgewerkt. En u vindt tal van praktische tips over bijvoorbeeld koppen maken, eenvoudig schrijven, beeldend schrijven, interviews verwerken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.