Proeven met Pascal - aan tafel bij Restaurant Vermeer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 83x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Aan tafel bij Restaurant Vermeer is, zoals de gasten weten, een groot genoegen en een lust voor het oog. Pascal Jalhaijs creaties onderscheiden zich doordat hij altijd streeft naar een 'totaalbeleving': mooie smaakcombinaties, een spannende afwisseling tussen de verschillende texturen en een bijzondere presentatie. Proeven met Pascal biedt een verrassende combinatie van recepten, prachtige culinaire fotografie en tafelconversatie.
Vijfentwintig spraakmakende Amsterdammers werden uitgenodigd om bij Vermeer hun eigen lievelingsgerecht te komen eten. Althans, Pascals interpretatie van dat lievelingsgerecht. Dat leverde verrassingen op waar de gelukkige gasten meestal even stil van werden. Tijdens het eten werden zij geïnterviewd door Parool-journalisten Corrie Verkerk en Jos Verlaan.

Chef-kok Pascal Jalhaij van restaurant Vermeer, onderdeel van het Amsterdamse Barbizon Palacehotel, kreeg al vele gunstige beoordelingen. Voor dit kookboek werd een aantal kleurrijke gasten: acteurs (o.a. Annet Malherbe), auteurs (o.a. Nilgun Yerli), muzikanten (o.a. Gerrie van der Klei), wetenschappers/politici (o.a. Arnold Heertje) enz., gevraagd naar hun lievelingsgerecht waarmee Jalhaij vervolgens aan de slag ging. Tijdens het eten werd de gast geinterviewd door twee Parooljournalisten. Iedere groep gasten wordt ingeleid met de afbeelding van een kunstwerk van Vincent Boschma. Daarna het interview, voorafgegaan door een mooie portretfoto in zwart-wit. De receptuur wordt geillustreerd met een prachtige gerechtfoto in kleur. Pascal Jalhaij toont zich een zeer inventieve kok en zijn gerechten worden af door de volstrekt originele bord-presentatie. De receptteksten zijn duidelijk, maar eisen een behoorlijk technisch niveau. Het boek besluit met een alfabetisch receptenregister en een alfabetisch personenregister. Een onderhoudend en inspirerend kook-leesboek. Druk in twee kolommen.

Afmetingen: 30 x 24,5 cm
Gewicht: 1040 gram
isbn: 9789066114975

brievenbuspost

boek is in nieuwstaat
cadeau-waardig

* Zie ook mijn andere aanbiedingen, klik op de link hieronder, bij bestelling meerdere items krijgt u korting
* Vul het winkelmandje en u krijgt een vrijblijvende prijsopgave
* Eventuele verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.