Proef dit en trouw met me! - Raphaële Vidaling

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback (13x15 cm), uitgave 2007, 160 blz. met kleurenfoto's. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D23]

Drie goede redenen om dit boek te kopen:
1. Je hebt net de man van je leven ontmoet en je wilt hem uitnodigen voor een etentje bij je thuis (in de hoop dat hij tot het ontbijt zal blijven).
2. Je hebt de man van je leven al lang geleden ontmoet maar je verwent hem nog altijd graag (en hij heeft zijn buik vol van romantische avondjes spaghetti bolognese).
3. Je hebt de man van je leven nog niet ontmoet maar tot het zover is gebruik je 52 zaterdagavonden (zo ongeveer het aantal recepten dat dit boekje rijk is) voor het uittesten van nieuwe gerechten op vrijwillige proefkonijnen.

Meer dan 50 moderne en vindingrijke recepten, op smaak gebracht met nuttige verleidingstips.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.