MarktPlaza

Proef België

136x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Proef België doorheen deze exquise selectie Bieren.
hardcover, 117 pagina's.
Belgian Beer Bières Belges à la carte. Brouwerij Liefmans, Brouwerij DE Konink, Brouwerij Duvel Moorgat, De Abdij van Maredsous, Brouwerij Achouffe. Allen in woord en beeld gebracht met recepten waarbij deze bieren uitstekend smaken.
Bourgondiërs aller landen, verenigt u! Duvel Moortgat zocht en vond iemand om een reis door het land te presenteren aan de hand van de bekende bieren van deze brouwerij. Ook de minder bekende komen aan bod, maar ja, eerder in de marge…
Door de verschillende overnames van de jongste jaren kan de brouwerij Moortgat prat gaan op een aanbod van verschillende bieren in de meest uiteenlopende stijlen. We hoeven deze brouwerij uiteraard niet meer voor te stellen, maar toch even aangestipt dat we in dit boek het land doorkruisen van Oudenaarde (Liefmans) tot in de Ardennen (aha Achouffe!). Een mooie doorsnee van onze speciale bieren, dus, en dat vraagt om meer !
In dit praktische en knap geïllustreerde boek worden de bieren voorgesteld en krijgen we tal van kooktips. Voor wie écht vandaag de keuken niet in wil, zijn er ook tips voor het wonderlijke kaas –en -bier huwelijk. Smullen geblazen, dus, en alleen daarom zouden we dit werk aanraden. Maar uiteraard kan je van deze brouwerij net dat ietsje meer verwachten,en dat komt ook in dit boek tot uiting. Bij de bespreking van de bieren en de brouwerijen wordt ook heel wat lokale informatie gegeven, zodat je aan de hand van dit boek een aantal mooie gezellige en gastronomisch onvergetelijke uitjes kan plannen.