Primeur's vier seizoenen kookboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1983, 160 blz. Met kleurenfoto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [687]

Dit boek bevat recepten van het restaurant "Primeur" nabij Malmo. Zijn keuken vertegenwoordigt de Zweedse "nouvelle cuisine" en werkt dan ook met marktverse ingredienten, die alle in Nederland verkrijgbaar zijn. Het accent ligt op visgerechten. De recepten zijn bijzonder duidelijk beschreven, maar wel tamelijk bewerkelijk. Enige kookervaring is wel gewenst. Het boek is per seizoen ingedeeld met achterin een handleiding en een aantal basisrecepten. Elk recept is voorzien van commentaar met tips, variaties en wijnsuggesties. De uitgave is prima bewerkt en fraai uitgevoerd met veel illustraties.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.