Praktisch koken: Varkensvlees

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 53x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met leeslint, uitgave 1979, 176 blz. Met kleurenfoto's. Kaft heeft lichte gebruikssporen; bladranden zijn licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D8]

Van de vele soorten vlees, waarover men beschikt is varkensvlees over de gehele wereld populair gebleven. Het werk begint met een overzicht van alle soorten varkensvlees en de verschillende bereidingswijzen. Duidelijke fotoreeksen illustreren hoe men een varkensbouillon maakt of de kunst van het worstmaken. Hoofdstukken over braden, grilleren en bakken, pocheren, smoren en stoven beginnen met de basiskennis. Met deze kennis is men in staat de ruim 200 recepten, die de afgelopen drie eeuwen in 34 landen zijn gepubliceerd, te bereiden. Aandacht voor pasteien, puddingen en souffle's. Basisrecepten voor sauzen en dergelijke. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.