Poppenkraam 1 - Werk aan de winkel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 26 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

De in de jaren 80 populaire KRO jeugdserie 'De poppenkraam', met onder andere Connie Neefs en Jaap Stobbe, is nu op dvd verkrijgbaar.

Hugo en Henriëtte zijn twee bijzondere poppen. Door speciale groeisnoepjes zijn ze echte mensen geworden: ze zijn niet alleen net zo groot als mensen, maar kunnen ook praten, denken, eten en drinken. En ze zijn bovendien héél nieuwsgierig. Ze wonen in de speelgoedwinkel, maar af en toe trekken ze de wijde wereld in om mooie avonturen te beleven!

Op dit eerste deel staan drie afleveringen:

1. Werk aan de winkel
Hugo en Henriëtte zijn verdwenen! De baas van de speelgoedwinkel is ongerust. Als de poppen eindelijk terugkomen naar de winkel, ziet de baas dat de poppen levensgroot zijn geworden. Eerst schrikt hij ervan, maar later vindt hij het wel handig. Kunnen ze mooi een handje helpen in de winkel!

2. Ra, ra, wie zijn wij?
Een politieagent komt de speelgoedwinkel binnen. Hij denkt dat Hugo de winkelbaas is en vertelt dat hij de verdwenen poppen nog steeds niet heeft teruggevonden. Als hij de winkel nog een keer doorzoekt, vindt hij de groeisnoepjes. Dan heeft hij in de gaten dat Hugo en Henriëtte de verdwenen poppen zijn. Het wordt Henriëtte een beetje te heet onder de voeten en ze gaat er vlug vandoor...

3. Waar is Henriëtte?
Henriëtte is nog steeds niet terug. Hugo is eenzaam en gaat op zoek naar een nieuw vriendje. Dan vindt hij een popje dat zes jaar lang eenzaam onder een luik heeft gelegen en hij sluit daar vriendschap mee. Ook Henriëtte heeft een nieuwe vriend: Flippie de matrozenpop, die in de andere speelgoedwinkel woont. Als ze samen in de winkel spelen, komt de politieagent weer langs. Hij heeft van de groeisnoepjes gegeten en is een reus geworden!

Verz.kosten voor koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.