Poppen op de planken - Theaterfiguren in fimoklei - Va…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1993, 56 blz. met kleuren en zwart/wit foto's. Boek is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D2]

De theaterwereld biedt de fantasie van de poppenmaker veel mogelijkheden. De auteur heeft verschillende stukken uit het toneel-, musical- en operarepertoire als inspiratiebron gekozen voor een serie schitterende poppen van Fimoklei. De figuren uit de commedia dell'arte, Shakespeares Midzomernachtsdroom, Mozarts Die Zauberflöte en de musical Cats komen helemaal tot leven. Van elk stuk zijn drie karakters uitgebeeld, maar aan de hand van duidelijke beschrijvingen van zowel de stukken als de poppen kunt u ook de ontbrekende figuren naar uw eigen idee creëren. Van alle figuren zijn volledige patronen toegevoegd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.