Polyester Aquarium achterwand.Rock 100×50 (96 x 46 cm)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 96x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Akwaline 3D achterwanden en decoratie elementen hebben een basis van Polyester met als toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en zal door geen enkele vis aangevreten kunnen worden. Materiaal is zwaarder dan water waardoor de achterwanden eventueel los geplaatst kunnen worden. Een ander voordeel is dat de achterwand ook weer makkelijk uit het aquarium gehaald kan worden bij bijvoorbeeld schoonmaak werkzaamheden. De achterwanden en decoratie elementen worden handmatig middels airbrush technieken gekleurd. Hierdoor is geen enkel product qua kleurstelling gelijk aan het ander. U heeft dus altijd qua kleurstelling een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat.

De aangegeven afmetingen zijn die van het aquarium waar de achterwand in past. In werkelijkheid zijn de achterwanden enkele centimeters kleiner als de aquariummaat. Hierbij is rekening gehouden met glasdikte en bodembedekking van het aquarium.

Aan de zijkanten van onze achterwanden zijn gaasjes bevestigd. Deze dienen om de eventuele ruimte die ontstaat tussen de achterwand en de zij-ruiten op te vullen. De gaasjes kunnen eenvoudig terug worden gevouwen tussen de achterwand en de zij-ruit. Door deze toepassing kan er wel water achter de wand doorstromen maar kunnen de visjes er niet achter komen.

Het bewerken van de Akwaline 3D achterwanden gaat het eenvoudigst met een slijptol (haakse slijper) of dremel. Het materiaal is te hard om te kunnen snijden of knippen.

Akwaline producten hebben een zeer natuurlijk design en zijn beschermd met een epoxy toplaag waardoor er geen toxische stoffen vrij komen aan het water.

Let op met gebruik van Ozon! Dit kan, afhankelijk van concentratie en duur van de blootstelling, schade toe brengen aan de Akwaline producten.

Voor vragen ontvangen wij graag een email.

Akwaline
Apolloweg 174
8239 DB Lelystad

Zie ook onze overige advertenties.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.