Piramidekrachten

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 27x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Piramidekrachten
Norman H.Stark
Derde druk 1990
136 blz.
16x21 cm, paperback, randjes geschonden en kleur af

Energie voor meditatie, gezondheid, schoonheid, tuinieren en het drogen en bewaren van levensmiddelen

Het energievermogen van de piramide kan heel wat doen voor ons welzijn. Meditatie bijvoorbeeld is iets waar veel mensen binnen de piramide makkelijker toe komen dan erbuiten. Water of aluminium kan worden opgeladen; water krijgt dan zowel medische als kosmische waarde, opgeladen aluminium kan voor diverse huishoudelijke doeleinden worden gebruikt. Als kas levert de piramide prachtige en smakelijke resultaten, en voor het drogen, bewaren en opslaan van levensmiddelen is de piramide eveneens uitermate geschikt.

Dit praktische piramideboek beschrijft uitgebreid boe je piramides voor je kunt laten werken. Het geeft nauwkeurige instructies om zelf een piramide te bouwen. Naar het voorbeeld kan deze groot of klein, voor gebruik binnen- of buitenshuis worden vervaardigd.

Starks belangstelling voor piramides werd opgewekt door de ongewone krachten die archeologen en andere onderzoekers toeschreven aan de piramide. Zijn gezonde twijfel hieraan deed hem op wetenschappelijk verantwoorde wijze allerlei proeven nemen. Inmiddels is de twijfel verdwenen en wordt in de Stark Research Corporation al jaren met piramide-energie geëxperimenteerd en gewerkt.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.