Perceel bouwgrond te koop, met een totale oppervlakte …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 218x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

8065 m² gereglementeerd land (land met toestemming om te bouwen), gelegen in het dorp Malko Sharkovo, op slechts 5 km afstand van de bekende stad Bolyarovo en 70 km afstand van de kuststad Burgas en de zandstranden.

Het perceel ligt direct aan het einde van het dorp, met uitzicht over open velden, ongelooflijke uitzichten op de heuvels en een van de grootste dammen in Bulgarije, zeer privé en rustig gelegen. De grond is vlak en uitermate geschikt voor het bouwen van minimaal vijf woningen met grote erf, bereikbaar vanuit een dorpsstraat (met stenen bedekt pad), hoofdasfaltweg op nog geen 10 meter afstand. In de directe omgeving (langs de straat) is elektriciteit en leidingwater aanwezig. Het perceel is rechthoekig.

Het dorp Malko Sharkovo ligt in het zuidoosten van Bulgarije, aan de flanken van de berg West Strandja. Ongeveer 70 km afstand van het dorp ligt de kustplaats Burgas en de zuidelijke Zwarte Zee. Het dorp behoort tot de gemeente Boliarovo, district Yambol.

Het gebied heeft een groot aantal kleine maar kristalheldere rivieren en bronnen. Na het testen van de watermonsters in dit gebied, werden de indexen van zeer hoge kwaliteit bepaald. 'Malko Sharkovo' kunstmatig meer, het op één na grootste van het land, met een aarden bergwand van 55 welpen. De afstand bedraagt ongeveer 1 km van het dorp. De natuurgeschenken van het kunstmatige meer kunnen worden gebruikt als een goede basis voor ontspanning en toerisme, als een ontwikkeling tot een sporttoerisme / vissen, waterskiën, surfen /, waar elk jaar natuurliefhebbers van oudsher uit het hele land komen deelnemen aan.

Gelegen in een ecologisch schone omgeving, in de buurt van de Strandja-massieven vol met verschillende soorten wild, is het gezellige dorp Malko Sharkovo perfect voor volledige ontspanning


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.