Orde gevraagd! (pedagogie) - Ivo Mijland

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2008, 110 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B6]

Werken in het onderwijs. In ‘Orde gevraagd’ geeft de auteur krachtige tips om uit te groeien tot een docent die kan werken met elke klas. Orde ontstaat door een juiste basishouding in en buiten de klas. Want als je attitude juist is, kun je werkelijk in contact komen met je klas. De tips worden eerst kort theoretisch belicht, waarna elke vaardigheid bondig wordt omschreven. Daarnaast staat er bij elke basisvaardigheid een oefening, waarmee de gepresenteerde vaardigheid direct in de dagelijkse praktijk kan worden gebracht. ‘Orde gevraagd’ is een absolute aanrader voor iedereen die van lesgeven zijn hobby wil maken. Een must voor beginnende docenten, een lust voor ervaringsdeskundigen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.