Opgaven Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsom…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2001, 2e druk, 284 blz. Isbn: 9789001573362. Auteur: Marijs. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [351]

Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving behandelt de basiselementen van de macro-economie, zoals productie, bestedingen, inkomensverdeling, overheidsinvloed, conjunctuur en structuur. Steeds wordt een verband gelegd met ondernemingen, hetgeen uitmondt in een analyse van de invloed van macro-economische variabelen op de resultaten van ondernemingen.
Dit boek is speciaal ontwikkeld voor nieuwe onderwijsvormen, multidisciplinair (thematisch) onderwijs en voor zelfstudie. Mede hierom zijn wiskundige modellen volledig losgelaten ten gunste van schematische. Schematische modellen zijn niet alleen gemakkelijker te begrijpen, maar bovendien veel realistischer dan de wiskundige modellen. De opgavenbundel bevat een schat aan oefenmateriaal, actuele cases en uitwerkingen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.