Operatie teddybeer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Normandië, 5 juni 1944. Het Franse verzet verbergt geheime plannen in de teddybeer van Paul. Paul vertrekt naar Parijs om zijn moeder te zoeken. Hij begint zijn moeilijke tocht door het bezette Frankrijk, juist op het moment dat de geallieerden in Frankrijk landen. Gelukkig krijgt Paul hulp uit onverwachte hoek.
Operatie Teddybeer is niet alleen een schitterend geïllustreerd verhaal dat zich laat lezen als een stripboek. Het is ook een zeer goed verzorgd naslagwerk, waarin de mogelijkheden van multimedia uitstekend tot hun recht komen. Terwijl je het spannende verhaal volgt, krijg je inzicht in alles wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog.
Historische kaarten, foto's en tekeningen illustreren het verhaal en beschrijven de belangrijkste gebeurtenissen tussen 1939 en 1945. Thema's en sleutelwoorden in de strip verwijzen naar een volledig naslagwerk met meer dan 200 schermen met achtergrondinformatie. Originele muziek en realistische effecten laten de strip tot leven komen.
Urenlang kunnen kinderen hiermee bezig zijn. Er zijn 300 animaties, 36 historische kaarten en meer dan 300 authentieke foto's.
systeemvereisten:
systeem: win 3.1 t/m XP
- cpu: 33 mhz
- geheugen: 8 mb ram
- video: 256 kleuren
- cd-rom: 2x
Ook voor Apple Macintosh
Verz.kosten voor koper.
(2)*


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.