MarktPlaza

Open Kast Industrieel Groot - Stellingkast

694x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Let op: indien u de kast komt afhalen in Zuidwolde (Drenthe) krijgt u korting, voor meer informatie vraag ons gerust

Mooie grote wandkast met een industriële look, deze kast staat schitterend tegen een muur maar is ook erg mooi als roomdevider. Er is gebruik gemaakt van stoer staal en de planen zijn gemaakt van hout, een plaatje van een kast.
De kast is toepasbaar in diverse woonstijlen en is leuk om accessoires, hier en daar een boek of een plant in te plaatsen. 
Model: Stapelkast Groot
Materiaal: Staal met planken van hout

Afmetingen:
Hoogte: 185 cm
Breedte: 101 cm
Diepte: 39 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, projectinrichting, boho chique, bohemian style, ibiza look