OP EEN BED VAN ROZEN - Amanda Quick

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 13x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

OP EEN BED VAN ROZEN - Amanda Quick
Vertaling: Janny Rosenau-Hes
Historische roman
Areopagus 1995 (286 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 6,95
Verzenden kosten koper: Pakket (466gr)
ISBN: 9789041005564

Als een storm was hij de grote kasteelhal binnen geraasd. Een woeste ridder, met haren zo zwart als de nacht en ogen van gesmolten barnsteen. Maar Vrouwe Alice is niet van plan zich te laten intimideren door deze beruchte edelman, die zijn bijnaam Hugh de Meedogenloze alle eer aandoet. Want Alice weet waarom Sir Hugh naar Lingwood Manor is gekomen.
De strijdlustige ridder is op zoek naar een mysterieus groen kristal, de laatste van de legendarische Stenen van Scarcliffe. Alleen met deze kostbare edelsteen kan Hugh zijn domein van de ondergang redden. Met haar vlammende schoonheid en een tong zo scherp als een dolk, daagt Alice Hugh uit en doet hem een brutaal voorstel dat hij onmogelijk kan weigeren.
In ruil voor een bruidsschat, waarmee zij haar felbegeerde vrijheid kan kopen, belooft Alice Hugh te helpen bij zijn speurtocht.
Samen vertrekken zij naar zijn kasteel, waar het paar wordt meegevoerd in een kolkend avontuur van onstuimige verlangens en groot gevaar. Daar ontdekt Hugh tot zijn verbazing dat hij verliefd is geworden op deze onmogelijke jonge vrouw en bereid is alles te riskeren om Alice tot de zijne te maken..

Meer titels van Amanda Quick:
De fluistering van de maandag
De piraat
Een eeuwig bruidsboeket
Geef me je hart
Als bloesem in de storm
Met een teder gebaar
Dromen van verlangen
Als duizend sterren


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.