ONSTUIMIG JAAGT MIJN HART - Catherine Coulter

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 12x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

ONSTUIMIG JAAGT MIJN HART - Catherine Coulter
Historische roman
van Reemst 1995 (335 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
LET OP: De achterzijde van de stofomslag is vochtig geweest en het achterplat van het boek heeft zeer lichte vochtvlekken. In het boek geen schade. Zie foto's.
€ 4,95
Verzenden kosten koper: Pakket (522gr)
ISBN: 9789041005540
 
Met haar vuurrode haren onder de paardrijcap gepropt, is de eigenwijze en impulsieve Jessie Warfield een opvallende verschijning op de renbaan in Baltimore.
Haar grootste rivaal in de paardenraces is de blonde James Wyndham, voor wie zij in het geheim diepe gevoelens koestert. James moet echter niets hebben van Jessie: hij kent geen enkele vrouw die zo eigenzinnig en trots is als zij.
Als James ervan beticht wordt Jessies reputatie te hebben geschaad, vlucht Jessie halsoverkop naar Engeland. Daar vindt ze onderdak op het schitterende landgoed van James´ neef Marcus Wyndham en zijn vrouw. Deze ontfermt zich over Jessie en heeft al snel door dat achter haar branie-achtige uiterlijk een kwetsbare gepassioneerde vrouw schuilgaat.
James voelt zich erg schuldig over Jessies overhaaste vertrek en reist haar achterna. Tot zijn grote verbazing treft hij in Engeland een totaal veranderde, oogverblindende Jessie aan. James raakt danig onder de indruk van haar sensuele schoonheid en vraagt haar ten huwelijk…
James’ prachtige, gespierde lichaam maakt in Jessie ongekende gevoelens los. Maar hun romantische nachten vol zinderende passie worden wreed verstoord als Jessie angstaanjagende nachtmerries krijgt, die herinneringen bovenbrengen uit een ver en duister verleden…
 
Meer titels van Catherine Coulter:
In de armen van de nacht
Als een vergeten droom
Op gouden vleugels
De wilde baron
Verover mijn hart


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.