Ondernemen zonder startkapitaal - Louis van Stekelenbu…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1998, 143 blz. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D5]

Een eigen bedrijf beginnen kan op twee manieren. De meeste starters kiezen voor de gebruikelijke sprong in het duister en riskeren daarmee onnodig hun famillekapitaal en soms meer. De andere manier is minder spectaculair maar heeft vele voordelen. Uitgangspunt is hier niet het geld verdienen, maar aangenaam bezig zijn met zaken die u interessant vindt. Het is niet moeilijk om daar wat tijd voor te vinden. Tijd is ook niet de belangrijkste factor. Het waarnemen van kansen is veel belangrijker.
Dit boek beschrijft hoe u aan uw huidige bestaan iets toe kunt voegen door uw ondernemen in uw dagelijkse routine in te passen. De methode wijkt volledig af van de normale start. De automatisch daarop volgende gigantische inspanning met onzekere hoop op snel resultaat wordt vermeden. Wanneer u het doel van het ondernemen anders definieert dan uitsluitend in klinkende munt, geniet u van meet af aan.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.