MarktPlaza

NOSTRADAMUS - Geschiedenis van de toekomst: 2000-2025

47x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

NOSTRADAMUS
Geschiedenis van de toekomst
2000-2025
door Peter Lorie

Aan de vooravond van het nieuwe millennium onderzoekt Peter Lorie de voorspellingen van de grote ziener Nostradamus over de periode tussen 2000 en 2025, en verbindt ze met actuele en toekomstige, maar waarschijnlijke gebeurtenissen, waarbij hij gebruik maakt van recente studies van grote denkers en onderzoekers over de verwachtingen met betrekking tot de wereldwijde veranderingen op het gebied van wetenschap en technologie, klimaat, bevolkingsgroei, politiek, sociale veranderingen enz. 
Elk aspect van onze toekomst verbindt hij met verzen van Nostradamus.

We hoeven maar te kijken naar de verschuivingen die de laatste jaren hebben plaatsgevonden in de Verenigde Staten en de wereldwijde financiële markten, het presidentschap van de VS, de conflicten in het Midden Oosten en de moderne misdaad, om te zien hoe interessant deze analyse is.

Elk hoofdstuk onderzoekt de toekomst, jaar na jaar, te beginnen met het jaar 2000 met voorspellingen over onder andere het millenniumprobleem, klimaatverandering, veelvuldige aardbevingen, vrouwen en macht, de derde antichrist, die zich zal openbaren in het nieuwe millennium, de massale groei van de menselijke bevolking en het gelijktijdig verdwijnen van steeds meer diersoorten.

Maar volgens Lorie gaan de voorspellingen van Nostradamus niet alleen over doem en ondergang maar kan een aantal verzen beschouwd worden als aanwijzingen voor mogelijk een gelukkige en vruchtbare toekomst in het eerste kwart van het nieuwe millennium, met de komst van wat hij beschrijft als een periode van de 'regenboog', een tijd dat oorlogen tot het verleden behoren en de mensheid een tijdperk zal binnentreden waar zij tot dan toe geen weet van had - een tijdperk van onafgebroken vrede.

Peter Lorie heeft behalve drie eerdere werken met interpretaties van Nostradamus, meer dan dertig, andere boeken geschreven, onder welke een studie van het Boek der Openbaring als profetisch werk, een boek met spirituele citaten, een boek met gebeden en een studie over spirituele kinderverzorging. Hij heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht met het schrijven en publiceren van boeken, maar heeft ook intensief gereisd door het Verre Oosten, India en Tibet. Hij woont in Californië. 

Uitgave: Elmar
Gebonden, hardcover, 223 pagina's
Rijk geïllustreerd
IN NIEUWSTAAT