Nico Ter Linden - Het Verhaal Gaat ( 4 CD Luisterboe…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Nico Ter Linden  -  Het Verhaal Gaat ( 4 CD Luisterboek)

BCZ

Nico ter Linden (1936) was jarenlang predikant van de Westerkerk in Amsterdam. Hij schreef de zesdelige hervertellingen van de bijbelse verhalen Het verhaal gaat… en een kinderbijbel.

Nico ter Linden, jarenlang predikant van de Westerkerk in Amsterdam, heeft de uitdaging aangenomen om de schat aan bijbelse verhalen te hervertellen en als een gids de moeilijke materie der bijbelverhalen te verhelderen. Deze hervertellingen, gebundeld in een serie van zes boeken met als titel Het verhaal gaat', worden al sinds december 1996 uitgezonden door IKON-radio. Elke zondag tussen 10.02 en 10.12 uur is een verhaal te beluisteren in het radioprogramma Verhalen Vooraf.
Dit 4 CD-luisterboek bevat vertellingen uit het Oude Testament, en wel uit de boeken Genesis en Exodus. Op 4 juli van dit jaar is de IKON begonnen met het herhalen van het eerste boek.
Nico ter Linden (1936) studeerde theologie in Utrecht, Nijmegen en in de Verenigde Staten. Daarna werkte hij als predikant in diverse gemeenten. In 1995 werd hij in staat gesteld om de bijbel te hervertellen, wat resulteerde in de serie Het verhaal gaat- uitgegeven door Uitgeverij Balans. Op 2 februari 2002 zegende hij het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima in.

Nico ter Linden is de uitdaging aangegaan om de schat aan bijbelse verhalen te hervertellen en als gids de moeilijke materie der bijbelverhalen te verhelderen hij leest u de grote verhalen uit het eerste boek van het Oude Testament (Genesis) voor.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.