Nick Arnold – Waanzinnig Om Te Weten – Je Spetterende …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 15x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Nick Arnold – Waanzinnig Om Te Weten – Je Spetterende Spijsvertering  (Nieuw)

BCZ

Waanzinnig om te weten – serie

183 pagina’s

Dit boek staat barstensvol komische cartoons, walgelijke weetjes, krankzinnige quizjes en stinkende vraagstukken. In Je spetterende spijsvertering wordt je honger naar kennis gestild! Wil je graag weten…
– hoeveel plas er in je blaas kan zonder dat de boel explodeert?
– waarom astronauten geen bruine bonen mogen eten voordat de raket vertrekt?
– van welke ziekte je ogen gaan bloeden?
– welk deel van je hersens ervoor zorgt dat je kunt overgeven?
Als je denkt dat je maag bestand is tegen de massa onfrisse feiten die er voor je wordt opgelepeld, kun je gerust dit boek lezen. Ontdek dan welk merkwaardig deel van je ingewanden totaal geen nut heeft, waarom sommige drollen drijven, en hoe vitaminen voorkomen dat je haar uitvalt.

De serie ‘Waanzinnig om te weten’ is interessant, humoristisch, gedetailleerd en een grote, speelse vraagbaak voor nieuwsgierige kinderen. Dit deel gaat over de menselijke spijsvertering in heel zijn ingenieuze ingewikkeldheid en… ‘smerigheid’ en zit boordevol serieuze informatie, verbazende feiten, tekeningen, strips, tips voor zelfonderzoek en tal van vragen en antwoorden. De informatie wordt zeer ‘interactief’ gegeven: kinderen (opgroeiende jeugd, volwassenen!) kunnen ‘hink-stap-springend’ door het boek gaan, die informatie uitkiezen die ze even willen weten, in het uitstekende trefwoordenregister een onderwerp van hun keuze uitzoeken, proefjes uitvoeren en zichzelf (anderen) bevragen naar aanleiding van de geboden informatie. Er is veel te lezen en veel te zien op de talloze, eenvoudige zwartwitte tekeningen. Lezen en leren gaan hier spelenderwijs hand in hand. De informatie is smeuig en begrijpelijk voor een groot publiek vanaf ca. 11 jaar dat iets wil weten over spijsvertering, vet voedsel, voedselvergiftiging, mond en tong, de werking van de maag, darmen door dik en dun, vitaminen en enzymen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.