Nederlandse literatuur na 1830 (Teleac)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 27x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback, uitgave 1994, 200 blz. boordevol zwart/wit foto's. Kaft heeft gebruikssporen (randen sleets, hoek kaft 'gekneusd'); binnenwerk is goed. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [363]

Dit boek behandelt de jongste anderhalve eeuw in de geschiedenis van de Nederlandse letterkunde (1830-1980). Alleen de Nederlandse (en dus niet de Indonesische, Antilliaanse, Surinaamse of Zuid-Afrikaanse) letterkunde wordt besproken.
In veertien hoofdstukken wordt door verschillende medewerkers uit Nederland en Vlaanderen een evolutie geschetst, die niet streeft naar encyclopedische volledigheid, zoals nogal eens gebruikelijk is in traditionele literair-historische overzichten. Wij willen geen opsommende, maar een inzichtverschaffende literaire geschiedenis schrijven. Vanzelfsprekend blijft het bekende literair-historisceh stramien met daarin de grote strromingen vanaf de Romantiek behouden, maar wij hebben de klemtoon gelegd op de evolutie van literatuur-opvattingen, die de dynamiek, de conflicten en de oriëntatie van een geschiedenis bepalen. Wij hebben oog gehad voor de evolutie van het literaire systeem, méér dan voor de schier ontelbare feitelijke gegevens (als namen, titles en jaartallen) die de schets van het systeem zoude kunnen opvullen.
Het gaat ons om een beeld van een evolutie.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.