MarktPlaza

Nagerechten

129x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 - Inspiraties voor een smaakvol diner.
Erg mooie hardcover met omslag. NIEUWSTAAT, 256 pagina's.
Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts, nagerechten bevat de volmaakte afsluiting van elke maaltijd.
Deze recepten bestaan voor een deel uit internationale, traditioneel bekende, desserts. Hoewel aan de recepten in deze categorie regelmatig een eigentijdse 'draai' is gegeven, is de oorspronkelijkheid ervan goed behouden gebleven. 
De receptuur bestaat verder grotendeels uit eigen creaties. 
Juist deze zijn karakteristiek voor dit kookboek, want de combinaties van ingredienten zijn hierbij kenmerkend. Deze zijn verrassend, creatief en origineel. 
Dit leidt tot bijzondere smaakeffecten en tot een avontuurlijke gastronomische belevenis. 
De receptuur bestaat uit zoete, koude, warme en gebakken (taarten, cakes enz.) nagerechten. Daarnaast is er een hoofdstuk met allerlei kleine lekkernijen en versnaperingen. 
De recepten variƫren qua samenstelling van eenvoudig tot uitgebreid en luxueus. Ook is er veel variatie in bereidingstijd en uitvoerbaarheid, maar de receptuur zal voor enigszins ervaren culinaire hobbyisten nergens onoverkomelijke moeilijkheden opleveren. Dit, met name door de bondige, duidelijke en gedetailleerde receptbeschrijvingen.