MarktPlaza

NACHT VAN ZONDE - Sandra Brown (2)

180x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

NACHT VAN ZONDE - Sandra Brown
Vertaling: Parma van Loon
Roman
Areopagus 1997 (336 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
€ 19,95
Verzenden kosten koper: Pakket (533gr)
ISBN: 9789041007513
 
Carnaval in New Orleans: iedereen is in feeststemming, en een erotische spanning hangt in de lucht. Voor een ex-agent die op de vlucht is voor zijn eigen misdaad, en voor een vrouw die gevangen zit in een liefdeloos huwelijk, biedt carnaval de enige kans op vrijheid - en op elkaar.

Burke Basile is een harde, eerlijke politieman wiens wereld in elkaar stort als zijn beste vriend en collega sterft. Hij neemt ontslag en zweert wraak op de man achter de fatale samenzwering: Pinkie Duvall, een sinistere, flamboyante advocaat die zojuist alweer een moordenaar heeft vrij gekregen.
Remy was nog heel jong toen Pinkie Duvall haar als zijn eigendom begon te beschouwen. Hij draagt de verrukkelijke vrouw op handen, maar eigenlijk is ze niet meer dan zijn gevangene - ze wordt dag en nacht bewaakt. Als de wraakzuchtige Burke met behulp van een list toeslaat en Remy als zijn gijzelaar ontvoert, is Duvall furieus. Burke zit hem al langer in de weg, en nu zal Duvall hem koste wat kost eigenhandig vermoorden.
Burke vlucht met Remy naar zijn blokhut diep in de mistige moerassen van New Orleans. Hij veracht de jonge vrouw om haar huwelijk met Duvall, maar voelt een niet te onderdrukken aantrekkingskracht voor haar - en dat is wederzijds. Na een zinderende nacht in elkaars armen, zien Burke en Remy nog maar één uitweg: een wanhopige confrontatie met Duvall, temidden van de gekte van het carnavalsfeest.
 
Meer titels van Sandra Brown:
De prijs van passie
Een hart van kristal
Een gevaarlijke vrouw
De andere vrouw
Claire's geheim