Naar het hart van Borneo - Redmond O'Hanlon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1987, 243 blz. met een paar zwart/wit foto's. Witte kaft licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D23]

Het verslag van een reis met een vriend naar de berg Batu Tiban in centraal Borneo, in 1983. Het is een zeer lange tocht, grotendeels over de Baleh-rivier, tot diep in de ongerepte jungle, naar een nog witte plek op de kaart. Met als bijkomstig doel het speuren naar de op Borneo nog voorkomende rhinoceros. Een zware, fascinerende tocht, begeleid door de drie Dajak gidsen; beschreven in een uitermate onderhoudende stijl, geestig en spits, met van die momenten waarop je slap achterover zakt - net als die Dajaks, overigens, wanneer ze lol hebben. Dit is een boek om de tijd mee stil te zetten. Een boek waar de Engelsen het recept van kennen: met grote kennis en kundigheid geschreven, met een absolute relativering van de inspanningen en de hachelijkheid, ook, van de hele onderneming, in een onnavolgbare, verrassende en humor-rijke stijl.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.