N. Bos: Compendium der fyto- en Homeotherapie

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 21x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

N. Bos: Compendium der fyto- en Homeotherapie

 

Homeopatische en kruidenrecepten

 

 

In deze tijd, waarin de chemische farmacie tot een ongekende ontplooiing is gekomen, bespeuren we een gestage toename van het aantal ziekte- en sterfgevallen ten gevolge van medicijnvergiftiging. Het is de moderne arts geleidelijk aan onmogelijk geworden te overzien hoe de uitwerking en eventueel de nevenwerking kan zijn van het geneesmiddel dat hij voorschrijft en waarvan de regels-lange formule slechts nog door de vakchemicus kan worden uitgesproken, laat staan begrepen.

In dit boek heeft de auteur zich bewust beperkt tot de allervoornaamst indicaties op het gebied van de kruiden-  en homeopathische geneeskunde, waarmee hijzelf de meest markante resultaten mocht behalen in gevallen waarin de 'officiele' geneesmethoden machteloos staan.

Hiermee wil hij geenszins tekort doen aan de waarde van de allopatische geneeskunde, die hij beslist niet wil aanvallen, maar aanvullen. Het ideaal blijft: deze twee methoden te combineren in het belang van de patient.

 

Uitg. De Driehoek, gebonden met stofomslag. Naam en telefoonnummer op titelblad, kleine vlek op onderzijde boekblok, verder onbeschreven.

 

 

Drieh

P150720

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.