Moderne massage - Clare Maxwell-Hudson

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 96x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1988, 143 blz. Boordevol zwart/wit- en kleurenfoto's. Bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [389]

Lichaamsmassage is een oude techniek ter ontspanning en soms ook ter genezing. In dit boek worden diverse massagetechnieken behandeld en deze worden aan de hand van foto's in kleur en in zwart-wit verduidelijkt. Aan de orde komen o.a. algehele lichaamsmassage, zelfmassage, shiatsu, reflexologie, baby- en kindermassage, massages ter behandeling van blessures en pijnlijke ongemakken. Er wordt zeer beknopt informatie gegeven over verschillende etherische olien en hoe deze te gebruiken zijn in combinatie met massage; heel summier wordt, over de anatomie van het lichaam verteld. Een positieve, stimulerende en sensitieve benadering van de mens via massage. Veel aandacht voor details, o.a. ademhaling. Niet gericht op therapeutische processen. De moeite waard voor een breed publiek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.