Misdaad in Frankrijk - Erich Landgrebe

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 13x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 1964, 159 blz. met zwart/wit tekeningetjes. Vouwspoortjes in de rug; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B3]

Ondertitel: Het gerechtsarchief onthult.

Dit is een bewerking van Friedrich Schillers bundeltje verhalen, dat hij op zijn beurt weer gehaald had uit een boek van een franse advocaat. Interessante, menselijke geschiedenissen, aardig geïllustreerd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.