MIERENKOLONIE - Jenny Valentine

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

MIERENKOLONIE - Jenny Valentine
Vertaling: Jenny de Jonge
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 14jr
Moon 2010 (205 blz)
Gebonden met stofomslag
Zo goed als nieuw
€ 7,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (410gr)
ISBN: 9789048804436

Ken je dat als mensen zeggen dat ze zouden willen dat de grond openging en hen in een keer opslokte? Nou, als je dat echt wil, kost dat geen enkele moeite. Om één voor halfvijf kwam ik uit Camden Town Station en verdween spoorloos. Niemand wist wie ik was. Dat beviel me zeer.
Ik ging op het muurtje van een brug over het kanaal zitten om mijn cola te drinken. Ik deed mijn tas open en keek erin, zomaar. Het was zo'n herrie. Verschillende lagen geluid dromden samen in mijn hoofd en botsten op elkaar, als schapen in een vrachtwagen, waardoor ik moeite had met nadenken. Ik liep één kant van de straat helemaal af, binnenplaatsen op, stopte overal, bekeek alles, en liep via de andere kant het hele eind terug. Het was vuil, alles grijs in plaats van groen, alsof het onder een laag stof zat. Ik had het gevoel dat ik nodig mijn handen moest wassen, ook al had ik nauwelijks iets aangeraakt.
Ik stapte een pub binnen en nam een biertje. De man achter de bar keek me niet aan, vroeg niet hoe oud ik was. Niemand keek. Het leek wel toverij, alsof ik een mantel had gevonden die me onzichtbaar maakte.
Het was het tegenovergestelde van thuis.

Meer titels van Jenny Valentine:
Gebroken soep (v/a ca. 14jr)
Op zoek naar Violet Park (v/a ca. 14jr)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.