MarktPlaza

Midzomernachtdroom / Schijnoffer / Bijbelse wateren - Arne Dahl

118x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 5,45

Omschrijving

 Boeken in nieuwstaat. Schijnoffer is een hardcover

MidzomernachtdroomVoor het A-team van de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: er wordt een Koerdische man neergestoken, een Poolse verpleegster vermoord met een bijl, een tv-producent neergeschoten, en er duikt een lijk op in een meer in Stockholm. De liquidaties lijken op zichzelf te staan, maar niets is minder waar. Aan het A-team de taak om het verband tussen de moordzaken te vinden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht. De ethische overtuiging van de onderzoekers wordt zwaar op de proef gesteld. Wat willen de moordenaars de mensheid leren, en waarom?

Schijnoffer (Hardcover)
In een Stockholmse kroeg valt bij een ruzie tussen rivaliserende voetbalsupporters een dode. Uit het onderzoek blijkt dat verschillende omstanders niet toevallig in de kroeg aanwezig waren. Ze zijn daar allemaal zonder het van elkaar te weten in verband met de overdracht van een geldbedrag aan een chanteur. De supportersruzie gooit echter roet in het eten. Het spel om de knikkers verplaatst zich naar elders, met bloedige resultaten.

Bijbelse wateren
Rechercheur Kerstin Holm wordt bij een verhoor geconfronteerd met een ex van haar, die ervan beschuldigd wordt een Afrikaanse vluchteling te hebben neergeschoten. Dan blijkt dat de man diep verstrikt is geraakt in een intensief spel, een soort bijbelse kruistocht voor rechtvaardigheid. Het hele A-team van de Zweedse politie bestudeert de meest duistere passages van de Bijbel om de moordenaar, die geen obstakels duldt in zijn kruistocht, te vinden. In het vuur van de strijd graaft Kerstin Holm, niet zonder risico, diep in haar eigen leven en gevoelens.

Ophalen is mogelijk. Verzending met bijtelling verzendkosten is na ontvangst betaling. De vermelde verzendkosten zijn op basis van een DHL ophaalpunt in NL.

Zie ook mijn andere advertenties