Michael Jackson – Het leven van een legende

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 76x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Michael Heatley

Hardcover in nieuwstaat.

192 pagina's in full color

26,5 x 26,5 cm.

Michael Jackson – Het leven van een legende’ is een full colour boek met meer dan tweehonderd nooit eerder gepubliceerde foto’s. Dit beeldmateriaal is aangevuld met een uitgebreide tekst. De teksten schreef muziekbiograaf Michael Heatley in samenwerking met zijn zoon Drew, die zijn hele leven al fan is van The King of Pop.

Waar sommige fans bang zijn dat dit een negatief boek wordt, kan ik ze met deze flaptekst hopelijk een beetje geruststellen:

Michael Jackson was een van die zeldzame mensen die met recht een legende genoemd mogen worden. Net als bij Elvis Presley en John Lennon zal iedereen zich kunnen herinneren waar hij of zij was toen bekend werd gemaakt dat Michael Jackson was overleden. Hij was pas vijftig jaar toen hij stierf, maar was op zijn tiende al een superster. Zijn muziek is verweven met de levens van meerdere generaties.

Hoewel de tijd waarin hij zijn grootste successen behaalde achter hem lag, stond Jackson aan de vooravond van wat weleens de grootste comeback in de geschiedenis van de showbizz had kunnen worden. Het heeft niet zo mogen zijn, maar zijn muziek, de verkoopcijfers en de vele beroemdheden die naar voren zijn gekomen om de King of Pop en zijn muzikale nalatenschap een hommage te brengen, geven wel aan dat Michael Jackson, ondanks alle controverse rondom zijn persoon, echt een van de allergrootsten was.

Dit eerbetoon boordevol foto’s brengt het leven van deze legende in beeld, van zijn eerste optredens als energiek kindsterretje die de wereld vertederde als zanger van The Jackson Five tot de megasuperster die vanaf de hoes van Thriller, nog altijd de bestverkochte plaat aller tijden, zelfverzekerd de wereld in keek. Het ontleedt zijn magische danspassen op het podium, zoals de beroemde Moonwalk, roemt de meeslepende muziek die hem tot de King of Pop maakte en volgt zijn leven helemaal tot aan de comeback die door zijn plotselinge dood niet meer heeft mogen zijn. Michael Jackson 1958-2009: Het leven van een legende vertelt het bijzonder succesvolle verhaal van een unieke persoonlijkheid wiens muzikale erfenis nooit vergeten zal worden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.