MG 1/100 RX-0 Unicorn Gundam Banshee 02

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2513x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Serie: Moble Suit Unicorn Gundam OVA - Original Run: 2010

De RX-0 Unicorn Gundam:
Het verhaal van Unicorn Gundam speelt zich ongeveer drie jaar na de gebeurtenissen van Char's Counterattack af, in UC 0096.

Tegelijkertijd is er een tegenhanger van de Unicorn door Neo-Zeon gebouwd. De Sinanju. Dit model lijkt erg op de beroemde Sazabi van Char Aznable.

Ironisch genoeg zijn de blauwdrukken van de Sinanju ook door Anaheim Electronics ontwikkeld om uiteindelijk de Unicorn te voltooien.

Het psychoframe van de Unicorn bevat het nieuwe OS Laplace (La+) programma met een de geintegreerde NT-D mode. Dit staat voor Newtype Destroy Mode.
Het suit kan een 'transformatie' / metamorfose ondergaan, waarbij veel delen uitklappen en het suit aanzienlijk aan kracht wint en groter wordt.

De Unicorn Banshee:
De Unicorn Banshee is een ietwat sinistere zuster-unit van de Unicorn Gundam. Beiden zijn tegelijkertijd ontwikkeld en gebouwd. De verschillen zijn niet erg groot. Wanneer het NT-D programma wordt gestart is het psychoframe geel in plaats van rood bij de Unicorn. Het wordt ook wel psychflame genoemd vanwege de gele kleur. Ook is de V-antenne anders en heeft de ‘kraag’ – na schade gemodificeerd – meer weg van de manen van een leeuw. De Banshee draagt het symbool van de leeuw ipv de eenhoorn.


Hoewel de twee niet veel verschillen, ontbeert de Banshee echter het Laplace (La+) systeem van de Unicorn. De Banshee is echter door de gevechtsdata van de Unicorn doorontwikkelt en in atmosferische omstandigheden superieur aan de Unicorn. Elke aanpassing en modificatie kan 1 op 1 ook op de Unicorn toegepast worden. De Banshee en de Unicorn zijn gelijkwaardig aan elkaar met een klein voordeel voor de Unicorn door het Laplace systeem. De rol en performance van de piloot speelt nu dus een zeer grote rol.

De kit:
Fantastisch frame dat afgeleid is van het beroemde 2.0 frame. De complete Destroy mode is mogelijk door het speciaal aangepast inner frame. Hoogstandje van Bandai.
Alle rode delen worden dan zichtbaar en je hebt min of meer 2 kits voor de prijs van een!
Ten opzichte van de Unicorn verschilt het armament behoorlijk. De meest in het oog springende zijn de Armor VN (Klauw) en de Armor BS (Long range rail gun).
Ook de Banshee heeft een unicorn mode en destroy mode.

Een van de beste MG modellen momenteel verkrijgbaar.

STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: € 6,95


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.