Mexico de landelijke keuken - Carolyn Dehnel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1990, 96 blz. In kleur. Randen kaft op een paar puntjes beschadigd; bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [444]

Een boek over de Mexicaanse keuken: een eenvoudige, zuivere en veelal pikante keuken met veel gebruik van groente, peulvruchten, olie, eieren maar ook van melk en room. In de inleiding aandacht voor de geschiedenis en de hoofdingrediënten (of eventuele vervangers hiervoor). Per hoofdstuk nog steeds een aparte inleiding met wetenswaardigheden. Na de basisgerechten volgen de recepten voor soepen t/m desserts, gebak, dranken en borrelhapjes. De receptuur is beknopt maar duidelijk en door elke beginner uit te voeren. De recepten, op Nederlandse en Spaanse noemer maken een authentieke indruk. Mooie uitgave, rijk geïllustreerd met kleurenfoto's. Alfabetisch register op Spaanse namen. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.