Met het oog in de buik - Maria Kessel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 109x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1991, 191 blz. Kaft licht verkleurd; lichte vouwspoortjes in de rug; hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [233]

Ondertitel: Ervaringen met diepte-psychische vrouwelijke spiritualiteit.

De auteur (die godsdienstpedagogiek, christelijke theologie en dieptepsychologie doceert) analyseert dieptepsychologische wegen naar spirituele ervaringen. Zij stelt dat in onze wetenschappelijk-technische beschaving spirituele ervaringen verloren zijn gegaan en roept op tot een 'zielereis naar de onbewuste regionen van de ziel', waarbij de oorspronkelijke, universeel gerichte, vrouwelijke zielstoestand van de mensheid zal worden hervonden. M.b.t. het christendom merkt zij op dat in de bijbel nog herinneringen worden gevonden aan het onbewuste gebied van de ziel, tevens aan de psychisch vrouwelijke laag van de overlevering. Later wordt dit verdrongen. In het verhaal over Jezus (graf- en onderwereldsymboliek) en in de persoon van Jezus ziet de auteur impulsen tot psychische integratie. Enerzijds het gelijk aan haar kant hebbend - onze wereld is verzakelijkt -, anderzijds speculatief in haar 'oplossing'. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.