Mens & voeding - Stafleu (e.a.)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 362 blz. Isbn 9055741477. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D10]

Leerboek voor opleidingen in het HBO met als uitgangspunt een totaalconcept van de voedingsproblematiek van de mens. Het bestaat uit vier delen: voedselvoorziening in de wereld, voedingsbehoeften uit fysiologisch oogpunt, voedselkeuze, informatie en voorlichting, voeding in Nederland, ontwikkeling van het Nederlandse voedingspatroon. Het boek is cursorisch van opzet, maar kan ook bij thematische en projectmatige onderwijsmethoden worden toegepast, evenals bij het in het HBO gebruikte modulaire systeem. Ieder deel wordt ingeleid met een kort overzicht van de stof die aan de orde komt, waarbij verwezen wordt naar aspecten die in een ander hoofdstuk worden besproken. Als bron van (niet schools aandoende) basisinformatie zeer bruikbaar voor grotere collecties. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.