Meer dan 500 managementstijlen - Peter Camp, Funs Erens

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1994, 317 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D10]

Ondertitel: Mensen in veranderende organisaties.

Dit boek laat zien met welke elementen je rekening moet houden in een veranderende situatie en hoe je daar gedragsmatig op in kunt spelen. Daartoe biedt de auteur een verzameling managementstijlen aan die geordend zijn volgens het bekende matrixmodel. Dit model is ontwikkeld om veranderingen methodisch en procesmatig te ondersteunen en wel op verschillende niveaus. Zo zijn er managementstijlen voor: het integraal veranderen van de organisatie, het ontwikkelen van doelen en werkwijzen, het regelen van taken en bevoegdheden, het verhogen van de deskundigheid, het leggen van relaties met beleidsbeïnvloeders, het verbeteren van de besluitvorming, het vergroten van de autonomie, het bevorderen van een goed bedrijfsklimaat, het ondersteunen van de samenwerking en het stimuleren van een adequate houding.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.