Medisch Centrum West  (22 DVD)  Seizoen 1 tm 7 De Comp…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 71x bekeken
  • Datum geplaatst 5 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Medisch Centrum West  (22 DVD)  Seizoen 1 tm 7 De Complete Serie

 

BCZ

 

5070:00 minuten

 

Acteurs: Ad Hoeymans Klaas Hofstra Annemieke Verdoorn Anja Winter Ferd Hugas Ad Noyons Marc Klein Essink Eric Koning etc 

De complete serie van de populairste Nederlandse ziekenhuisserie ooit In deze luxe Box in de vorm van een authentieke locker, zitten 22 DVD's met alle 7 seizoenen (afmetingen 50cmx20cmx14 cm).
Eind jaren tachtig bleven miljoenen mensen thuis voor de buis als Medisch Centrum West werd uitgezonden. De afleveringen van deze ziekenhuisserie zaten boordevol, drama, liefde, en verdriet. Uit het leven gegrepen onderwerpen vormden de leidraad voor de meest succesvolle ziekehuisserie die op de Nederlandse televisie is vertoont. De serie is de voorloper van de moderne Nederlandse soap. De relaties in en om het Zuiderzee ziekenhuis werden het gesprek van de dag. De strijd om de functie van 'chef de kliniek', tussen dokter Jan van de Woude (Marc Klein Essink) en dokter Eric Koning (Rob van Hulst) maar ook onderwerpen over de kleinste kwaaltjes tot en met het uitvoeren van euthanasie speelden een hoofdrol in Medisch Centrum West.

 

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.