Markante ondernemers - Brinks, Busato, Rengers

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 2000, 415 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [341]

In dit boek worden mannen en vrouwen geportretteerd die iets bijzonders hebben bereikt. Sommigen hebben klinkende opleidingen en studies achter de rug, en anderen hebben via de praktijk van alle dag hun sporen verdiend. Ze hebben één ding gemeen: fascinatie voor hun vak.
Met onder andere Markante Ondernemers van KLM, CMG, Happypoint, &Samhoud, Van Bommel schoenenfabriek, Newconomy en Al Capone.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.