Mah-Jong als gezelschapsspel - M. Cordier

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback geniet, 9e druk, 40 blz. Bladsnedes zijn verkleurd; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B7]

Speluitleg en strategie.

Vele jaren geleden, in het Verre Oosten, bouwden machtige heersers van een machtig rijk een machtige muur. Zonen van het Hemelse Rijk ontwierpen een spel, een combinatie van toeval en overleg, instinct en verstand, waarin deze uitdaging van het Oosten op symbolische wijze werd voorgesteld. het is oorspronkelijk een koninklijk spel, het spel der Goden, in hoge mate actueel met als achtergrond de I-Ching, 1 der oudste Chinese klassieken, en werd in de loop der jaren over de gehele wereld bekend onder de naam Mah-Jong. Men kan er niet alleen de Tarot, doch vrijwel alle Westerse gezelschapsspelen in terug vinden, terwijl het beschouwd kan worden als het oudste en meest exclusieve gezelschapsspel ter wereld. Door de vele mogelijkheden die een set Mah-Jong speelstukken heeft, kreeg het de bijnaam van het ''spel der 1000 wonderen''.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.