Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Fibromyalgie - Eli…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 139 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. [GR7]

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Fibromyalgie, is een boekje voor Fibromyalgie patiënten. Het is geen medisch naslagwerk. Maar een boek waarin een kijkje in het leven wordt gegeven in het leven van mensen met Fibromyalgie. Hoe gaar zijn met deze aandoening om, waar lopen ze tegenaan, hoe gaat hun omgeving ermee om? Al dit soort vragen en meer worden in dit boekje behandeld.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.