Luxe Motor 25.00

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Het schip heeft een vaste huurligplaats in Lemmer met een grote tuin (25 x 10 m). Voorzien van een fietsenhok en parkeerplaats.
Compleet verbouwd schip met KEURINGSCERTIFICAAT en VASTE LIGPLAATS en met een eigen TUIN AAN HET WATER met SCHUUR. Het schip verkeerd in uitstekende staat van onderhoud. De besturing van het schip is uiterst simpel omdat gebruik wordt gemaakt van een hydraulische aandrijving van het roer en de aanwezige boegschroef die u feilloos rond laat draaien. Het schip heeft een geklonken onderbouw en is later bij SRF van een gelaste bovenbouw voorzien. De lijnen van de bovenbouw lopen in een zeeg en het dek is licht gebogen. De mahoniehouten ramen, koekoeken en dubbele buitendeuren zijn met de hand gemaakt. De stuurhut is van mahonie en is in zijn geheel neerklapbaar. Het schip heeft een vaste huurligplaats in Lemmer met een grote tuin (25 x 10 meter) voorzien van zithoeken, een grote schuur (met keuken en toilet), een fietsenhok en een eigen parkeerplaats. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: licht, water en kabel (gas is afgesloten, maar de aansluitingen zijn er.)
Algemeen
Ramen: Alle ramen zijn op maat gemaakt van mahonie en voorzien van dubbel glas. Dat geldt ook voor de 4 koekoeken die zorgen voor de nodige lichtinval. Daarnaast zijn ook nieuwe patrijspoorten aangebracht.
Overig:
De boot is gebouwd door Boot Alphen aan de Rijn (1924) en heeft dienst gedaan als binnenvaartschip. Eerst met zijl, later met een Industriemotor. Het schip is in 2008 door de SRF werf in Harlingen onder architectuur geheel verbouwd volgens de laatste veiligheidsnormen. Het schip is CBB gekeurd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Alle sluizen zijn moeiteloos te passeren. In de voorpiek zijn steenblokken geplaatst als ballast. Achterin zijn stalen doppen gestort.
Onderhoud:
In juni 2014 heeft het schip een hellingbeurt gehad toen een spudpaal werd aangebracht.
Alle verven zijn van professionele kwaliteit: Epifanes en Nelf. Elk jaar wordt alles nagekeken en indien noodzakelijk geverfd. De laatste schilderbeurt aan de onderzijde heeft in 2016 plaatsgevonden bij de werf Poppe en Zwartsluis. De bovenbouw wordt elk jaar nagekeken en indien nodig geverfd. Laatste verfbeurt was in 2019.
Het schip is volgens de laatste richtlijnen gekeurd en heeft een CBB/CVO status tot 03-12-2021
Accommodatie
Materiaal, kleuren: Tijdens herbouw is gebruik gemaakt van glaswol en damp-remmende folie.
Kooktoestel & brandstof: Keramisch kooktoestel met aardlek en afzuigkap
Overig:
Het stuurhuis is ruim en voorzien van een zogenaamde rondzit met grote tafel. De woonkamer is ruim en de keuken is ook hierin gesitueerd. Voor in het schip is een vooronder werkplaats. De machinekamer is onder de stuurhut geplaatst. Alle ruimtes zijn op ruime stahoogte. In de roef (voormalige verblijfsruimte van de schipper) is een wastafel, toilet en bureautafel aanwezig. Bij de eigenaarshut is de badkamer gesitueerd met ligbad en douche. Er is een tweepersoonswastafel en een wasmachineaansluiting.
Verlichting: LED
Motor, electra, water
Brandstoftank aantal: Elk 1500 liter (onderling koppelbaar)
Verbruik: bij 6/7 km
Voltage: 380V
Bedieningspaneel: Het geheel wordt bediend door een Victron scheidingtrafo. De zonnepanelen hebben een capaciteit van 1200 watt. Afstemming en regeling vindt plaats d.m.v. een Blue solar charge controller MPPT 100I50 systeem.
Warm water: In het schip is voorzien van een professionele hydrofoor installatie. Overal is warm en koud water aanwezig. Warm water en verwarming wordt verkregen door een Alfa ACV installatie met aftap.
Overig:
De besturing van het schip is uiterst simpel omdat gebruik wordt gemaakt van een hydraulische aandrijving. Het schip wordt aangedreven door een drieblads bronzen schroef.
Accu's
Licht accus 4 x 12V/ 230 Ah (2018 onderhoudsvrij)
Start accu 2x 220 Ah
Boegschroef accus 4 x 220 Ah (2016)
Generator accu 100 Ah
Dynamo op hoofdmotor 80 Ah
Tuigage
Overig: Hijsinstallatie
4 nieuwe landvasten van 50 meter alsmede grote hoeveelheden touwen e.d.
Uitrusting
Bijboot: Rubberen boot met elektrische motor en accu.
Overig:
Om het aanleggen gemakkelijker te maken is het schip aan de voorzijde voorzien van een spudpaal die elektrisch wordt bedient. Schip schoonmaken kan met de dekwaspomp.
Extra gegevens:
Merk: Luxe Motor
Bouwjaar: 1924
Ligplaats: Lemmer
Lengte: 24.96 meter
Breedte: 4.96 meter
Diepgang: 1.1 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Aantal slaapplaatsen: 4
Doorvaarthoogte: 2.3
Merk motor: John Deere
Type motor: 6068DF
Bouwjaar motor: 2008
Draaiuren: 2850
Vermogen: 125
Tank: 3000 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 14
Besturing: Stuurwiel
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.