Luisterboek Paul van Loon - drie voorleesverhalen - 3 …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 9 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Stuurloos tussen de sterren
Het is nacht als Mark wakker schrikt van een hoge fluittoon. Voor zijn raam zijn vreemde lichtverschijnsels. Boven het huis zweeft een enorme schotel. Onder in de schotel gaat een luik open. Er schiet een blauwe straal uit, recht naar Mark. De straal sluit zich als een reuzenhand om Mark heen. Hij voelt dat hij omhoog wordt getrokken...

Vluchten voor de oorlog
Tark is dertien jaar. Nu moet hij in dienst. Vechten tegen de vijand. De soldaten komen hem halen. Maar Tark wil niet vechten, en hij wil niet doodgaan. Hij vlucht, maar… waar moet hij naartoe?

Als het licht aan is
Vlak na zijn geboorte, twaalf jaar geleden, is het tweelingbroertje van Dany overleden. En Dany vraagt zich af of hij nu de helft van een tweeling is of gewoon een eenling. In ieder geval voelt hij zich vaak alleen. Hij zou wel een echte vriend willen hebben. Met wie je een hut kan bouwen en geheimen kan delen. En dan verschijnt plotseling Bran in zijn leven, die met zijn grootvader bij hem in de straat is komen wonen. Ze worden dikke vrienden, maar er is iets geheimzinnigs aan Bran. En hij doet Dany aan iemand denken?

speelduur 155 minuten

voorgelezen door Lot Lohr

Verz.kosten voor koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.