Loopbaan-management - M.J.A. Paffen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 196 blz. Isbn 9026715633. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [503]

Iedere organisatie is ernaar op zoek: zeer gemotiveerde en goed presterende werknemers. Daarvoor komt veel meer kijken dan alleen een interessante werkplek. Uiteindelijk draait het om de (perfecte) afstemming tussen de behoeften van een organisatie en de interesses en capaciteiten van iedere werknemer. Loopbaan-management vormt daarbij een belangrijk instrument, zowel voor de organisatie als voor de individuele werknemer. 'Loopbaan-management' belicht dan ook beide kanten. In het eerste deel staat het individu en zijn loopbaan centraal. Daarbij wordt ingegaan op de ontwikkeling in loopbanen en de keuzen die mensen maken. Het behandelt de wisselwerking tussen loopbaan en privé-leven, de problemen van tweecarrière-gezinnen, verschaft inzicht in de 'burn-out'-situatie en geeft concrete aanwijz ingen hoe ieder zijn eigen loopbaan effectiever kan vormgeven. Het tweede deel behandelt loopbanen vanuit het perspectief van de organisatie. Het levert een basis voor het opzetten en implementeren van een systeem van loopbaanontwikkeling en -planning in organisaties. Het vertelt welke middelen organisaties hebben om mensen te ontwikkelen in hun loopbaan. En hoe deze kunnen worden ingezet. 'Loopbaan-management' is daarmee een boek dat naast een theoretisch referentiekader een groot aantal praktische instrumenten aanreikt. Zowel voor personeelfunctionarissen als voor werknemers die hun eigen loopbaan beter willen plannen en in eigen hand willen houden.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.