Liefdevol omgaan met paarden...chambres d'hotes Frankr…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2299x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

La Vieille Forge, chambres d'hotes Auvergne,  biedt u en/of uw kind een unieke gelegenheid.

Bij een verblijf van minimaal 2 nachten.

Uw kind kan, als hij of zij dat wil, leren paardrijden, zelfs als hij of zij toch wel wat bang is om het te proberen.

Of na een val van een paard of na minder leuke ervaringen bij een manege.

Angst is vooral bij kinderen een natuurlijke reactie op iets dat nieuw is en het ene kind is van nature nu eenmaal wat voorzichtiger dan het andere kind.

Ik heb, uit mijn eigen ervaringen als kind met de vaak "ruwe" leermethodes in maneges, die je als kind juist alleen maar angstiger maken, een methode ontwikkeld die er op gericht is het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten.

In begeleide sessies leert ik uw kind spelenderwijs en volledig in eigen tempo hun angst te overwinnen, en te genieten met het contact met de paarden.

Uitgangspunt is daarbij dat een kind zelf haarfijn aangeeft wat nu wel en wat nu (nog) niet leuk is en binnen dat kader legt zij de lat iedere keer net een heel klein stukje hoger, niets moet en alles mag.

U zult zien dat ook uw kind binnen de kortste keren met een grote glimlach een paard staat te aaien, of te borstelen, ermee gaat wandelen of eten geeft.

Voordat u het weet wil hij of zij ook gaan rijden maar het hoeft niet.

Er is geen bepaald aantal "lessen" of "sessies", juist omdat ieder kind een eigen tempo heeft, en dat is en blijft de meest belangrijke sleutel tot succes.

Voor uw kind is er niets fijner dan een angst te kunnen overwinnen, u als ouder, kunt genieten van een kind dat na korte tijd vrolijk en vol zelfvertrouwen op een paard rondhobbelt.

Een niet onbelangrijk neveneffect van deze leermethode is dat het gewonnen zelfvertrouwen niet alleen voor het paardrijden geldt, een kind neemt de vruchten van deze methode ongetwijfeld mee naar iedere volgende uitdaging waar hij of zij voor staat.

Als je een keer hebt geleerd dat je iets kunt waarvan je dacht dat je het nooit zou durven, dan vergeet je dat nooit meer.

Een uiterst waardevolle levensles!

Deze sessies kunt u ter plekke boeken. De kosten bedragen € 50 per sessie van ongeveer anderhalf uur.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.