Lessen in beschaving - Fik Meijer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave Eerste week vd Klassieken 2008, 67 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B6]

Ondertitel: Athene, Rome en Washington.

In 429 v. Chr. sprak de Atheense strateeg Pericles een befaamde rede uit die één lange lofzang was op Athene, de democratie, de vrijheid en de cultuur. Pericles noemde Athene de leerschool van Hellas. De andere Grieken dachten daar anders over en wilden zich juist onttrekken aan de inmenging van Athene.Toen de Romeinen het ene na het andere land veroverden, meenden ze dat die onderwerping orde in de chaos bracht en een cultuur introduceerde die de verslagenen alle mogelijkheden bood om zich te ontplooien. Niet iedereen was daarvan gediend, en men kwam in verzet. De Romeinen sloegen die rebellieën neer. Op dit moment zijn het de Verenigde Staten van Amerika die andere landen de weg naar een betere wereld wijzen. Wederom lezen we over presidenten die op eigen initiatief de voorwaarden voor de wereldorde dicteren. Het lijkt wel of de geschiedenis zich herhaalt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.