Lekker wandelen ANWB

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 5x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2008, 144 blz. in kleur. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D9]

Ondertitel: 20x wandelen, eten en logeren in Nederland.

Bent u een wandelaar die van lekker eten houdt óf een levensgenieter die op zijn tijd graag wandelt? In beide gevallen bedient de gids Lekker Wandelen u op uw wenken. Lekker Wandelen is voor iedereen die naar buiten wil met zo nu en dan een smaakvol intermezzo.

De gids bevat twintig prachtige wandelroutes in Nederland. Ook geeft de gids allerlei adresjes die een bezoek meer dan waard zijn. Van biologische boeren, fruittelers en kaasmakers tot wijnbouwers, palingrokers en broodbakkers. De routes liggen verspreid door het hele land. Iedere route heeft een eigen sfeer, ieder landschap is weer anders.
Daarnaast staan bij elke route tips voor een goed restaurant en een goed hotel. Culinaire en comfortabele pleisterplaatsen als voorafje én toetje bij de tocht. Alle restaurants onderscheiden zich door hun goede keuken, een gastheer of -vrouw die het vak verstaat en een bijzondere ambiance. De hotels vallen op door een mooie omgeving en aangenaam comfort.

Lekker Wandelen: wandelen, eten en logeren in Nederland. De ideale wandelgids voor dagtrips, een weekendje weg of een korte vakantie.

- 20 Prachtige wandelroutes van gemiddeld 15 km
- Restaurants en hotels
- Lokale bezienswaardigheden.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.